Termeni si conditii

Pagina de web www.slaba.ro este un portal care aduce in acelasi loc toate ofertele Furnizorilor si nu este implicata sub nici o forma in activitatile de tranzactionare. Tranzactiile se vor efectua direct intre Furnizor si potentialul Cumparator. Pagina web www.slaba.ro nu solicita, pretinde sau ofera drepturi de propietate asupra materialelor furnizate prin ofertele postate ci doar preia informatiile cu scop de promovare, insa fara a aduce modificari la continut. Prin apasarea butonului "cumpara" potentialul Cumparator va fi directionat catre pagina de web a Furnizorului care ofera produsul/serviciul dorit de Utilizator.

www.slaba.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea serviciilor oferite de Furnizori.

Conturi client

Pentru accesarea/vizualizarea ofertelor afisate pe www.slaba.ro nu este necesara inregistrarea ca "utilizator", insa este posibil ca Furnizorii detinatori ai ofertelor sa solicite crearea unui cont de utilzator inregistrat pentru finalizarea tranzactiei.

Orice vizitator al site-ului va avea acces liber la toate informatiile din pagina.

Date cu caracter personal

Pentru folosirea site-ului nu este necesara inregistrarea de date din partea utilizatorilor, insa va putem oferi serviciul de informare pe e-mail si in acest caz este necesara inregistrarea unei adrese de e-mail proprii pentru a primi informari privind ofertele noi. Adresele de e-mail nu sunt asociate cu nume ale utilizatorilor si nu se va cere acest lucru in formularul de inregistrare al adresei de e-mail.

www.slaba.ro va folosi datele cu caracter personal numai in scopurile specificate si in conformitate cu cerintele legislatiei pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

La solicitarea autoritatilor www.slaba.ro va furniza datele cu caracter personal in cazul in care vor ajuta la solutionarea eventualelor litigii, procese, anchete etc. ale organelor competente.

Reguli si obligatii ale partilor

Partile implicate sunt: Furnizorii, Utilizatorii si administratorii site-ului.

www.slaba.ro nu poate fi facut raspunzator de continutul oferteor inregistrate si isi rezerva dreptul de a sterge orice informatie, fara o atentionare in prealabil, in cazul in care acesta contine text considerat ca are alt scop decat ofertarea unui bun sau serviciu in conditiile legislatiei sau informatii considerate neacceptate prin politica administratorilor. Ulterior stergerii unei oferte www.slaba.ro nu va avea nici o obligatie si isi rezerva dreptul de a pastra confidential motivul actiunii. Raspunzator de continutul ofertelor sunt Furnizorii sau terte persoane direct autorizate de acestia.

Formatul ofertei este unul standard, divizat pe categorii de produse si/sau servicii.Prin folosirea site-ului www.slaba.ro vizitatorul declara ca este de acord cu modul de afisare al anunturilor prezentate in portal.

www.slaba.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii de utilizare cat si formatul site-ului fara o instiintare in prealabil pentru a imbunatati calitatea serviciilor si remedierea unor posibile disfunctionalitati.

Prin folosirea serviciilor oferite de www.slaba.ro orice vizitator isi ofera acordul de a accepta termenii si conditiile expuse mai sus.